2009. szeptember 12., szombat

Crocs

Tegnap este Pappitoéknál vendégeskedtünk, annak apropóján hogy értesültünk arról hogy a szomszédjuk kiadja a házát. Így hát átugrottunk hogy jól megnézzük.
Ehhez képest jól mulattunk, Eszter és Hédi jót játszottak, akik pedig épp nem pesztrálták őket jókat beszélgettek, de a szomszéd kéglijét megtekinteni csak kutyafuttában tudtuk...
Viszont értesültünk abbéli tervükről hogy ma reggel orvul elmennek Crocs pacskert vásárolni Eszternek. Így aztán mi is csatlakoztunk hozzájuk.

9-kor nyitott a lerakat Auckland másik végében, így aztán valamivel 8 után útra is keltünk.
Nagyjából ötször sikerült eltévednünk útközben, de leküzdve minden akadályt, csak sikerült odaérnünk pár perccel kilenc után.
Pappáék addigra egy kisebb városnak összeválogattak mindenféle pacskert -lévén ez alkalommal 75%-kal lehetett olcsóbban hozzájutni minden termékükhöz.
Döbbenet hogy mennyi lábbelit állítanak elő Crocs-ék. A mindenki által ismert, elnyűhetetlen papucsok mellett egészen döbbenetes kreációkkal is találkozhatott az emberfia/lánya.
Nagyjából fél órás keresgélés és próbálgatás után aztán beújítottunk a család minden tagjának egy-egy pár lábbelit.



A problémák akkor kezdődtek amikor próbáltuk Hédiről leimádkozni az övét (időközben leszakadt az ég, és valószínűleg nem a legideálisabb lett volna ebben közlekedni nyakig érő 5 fokos vízben)...
Ezen felbuzdúlva viszont vettünk neki egy pár hamisítatlan kiwi gumicsizmát is. Íme:

2 megjegyzés: