2010. január 22., péntek

Ovi hírlevele

Hédi ovijáról már esett szó.
Arról is tettem már említést hogy milyen csudajó programokat tudnak kitalálni az óvónénik.
Minden héten küldenek egy hírlevelet az összes szülőnek, hogy lássák mik történtek az elmúlt néhány napban.
Az e heti hírlevél lefordított verziója alant található. Íme:


Hello Mindenki!


Reméljük mindenki számára csodálatosan telt ez a hét.


Húúú, micsoda izgalmas hetet tudhatunk magunk mögött! A hetünk azzal kezdődött hogy végignézhettük ahogy a kis bábokból kikelnek a lepkék. Szerdára három csodásan szép hím és egy nőstény királylepkénk bújt elő a bábokból. Majd csütörtökön újabb két hím örvendeztetett meg bennünket születésével.


A hét elején a lurkók megkérdezték hogy honnan lehet megtudni hogy egy lepke fiú-e avagy lány? Ezúton köszönjük azoknak a szülőknek a segítségét akik megfejtették ezt a rejtély, valamint lehetővé tették a gyerekek számára hogy végignézhessék a lepkék átalakulásának folyamatát.

A rovarok vizsgálata hatalmas népszerűségnek örvend a gyerekek körében, a bogarak vadászata gyakorlatilag mindennapos jelenség a kertben.


A mai nap folyamán egy különleges vendéget fogadhattunk. A kis Indie-Rose jött el hozzánk büszke nővére kíséretében.


Ezen a héten találkozhattunk először Jack-kel és szüleivel Jill-lel és Philip-pel a Tuatara Oviban. Jövő héten szomorú szívvel elbúcsúzunk Emma Lee-től, aki a nyári szünetből visszatérve megkezdi iskolai tanulmányait. Minden jót kívánunk Neki tanulmányai következő állomásán, nagyon fogjuk hiányolni.


Ezen a héten oltár elé vezeti James legfiatalabb óvónéninket Tammy-t. Minden jót és sok boldogságot kívánunk Neki a továbbiakra!


Csak egy gyors emlékeztető. Jövő hét pénteken van január utolsó pénteke, ami egyben azt is jelenti hogy Uzsi Doboz Péntek lesz a Tuatarában -ebben az évben az első. Kérlek Titeket hogy ne felejtsétek el a lurkókat sok-sok egészséges uzsival ellátni (mogyoró és nutella kizárva!) a kis uzsis dobozában!


Remélem mindenki csodásan tölti a hétvégét


Stephanie és a Tuatara csapata

2 megjegyzés: